Törvényszerűségek

Sok törvényszerűség létezik (1.)

Fizikai univerzum

Fizikai univerzumban élünk, ami mérhető, érzékelhető,  megtapasztalható, látható. Mi is ebben a közegben létezünk, ezért ránk is érvényesek ezek a szabályok. 

Nagyon leegyszerűsítve, ha nem látszol, olyan, mintha nem is léteznél. Ha nem létezel, miért keresnének a vevők?

Fel kell küzdened magad oda, hogy látható legyél. A vásárlóidnak meg kell mutatni, hogy nem csak az üzletben vagy személyesen érnek el. Meg kell találni azokat a kommunikációs vonalakat, ahol eléred őket és hozzászoknak ahhoz, hogy az Interneten keresztül is tudnak vásárolni Tőled, vagy igénybe tudják venni a szolgáltatásodat. 

Ez egy folyamat, amin végig kell menned, lépésről lépésre, felfelé.

Melyek ezek a lépések?

Egy szervezet vagy annak részei, illetve az egyén különböző létállapotokon halad át. Ezek, amennyiben nem megfelelően kezelik őket, zsugorodáshoz, nyomorhoz, aggodalomhoz és halálhoz vezetnek. Ha megfelelően kezelik őket, akkor stabilitást, tejreszkedést, befolyást és jólétet hoz.

L. Ron Hubbard
  1. Meg kell keresni azokat az új kommunikációs vonalakat, amiken keresztül eléred az ügyfeleidet. Webshop, landing page, Facebook, Instagram, Tik-Tok, hirdetés, szórólap, bármi, amin keresztül tudathatod az embereket, hogy OTT VAGY.
  2. Ismerjenek meg, ismerjék meg ezt az oldaladat is, mondd el újra és újra, hogy mivel foglalkozol, mivel tudsz segíteni, mit tudnak nálad beszerezni.
  3. Derítsd ki, hogy mire van szükségük. Tudd meg, hogy mit várnak Tőled. Mi az a dolog, amiért továbbra is Téged választanak. Ha kell, akkor állj ki a bezárt boltod elé egy csiptetős táblával és kérdezd meg az embereket. 
  4. Amikor már tudod, hogy mit várnak Tőled, akkor nyútsd azt. 

Ezeket a lépéseket végig kell csinálni ahhoz, hogy kikerülj a gödörből.

A további lépéseket a következő bejegyzésekben találod meg.

stairs, gradually, feet

A nagyon sok megoldatlan probléma és feladat zűrzavart okoz. Ezt tapasztalhatjuk most is, de nagyon. Nem tudjuk mi lesz holnap, jövő hónapnapban vagy a következő évben.

Korábban tudtál tervezni, felkészülni a helyzetekre, tudtad, hogy mikor lesz uborkaszezon a cégednél. Nem görcsöltél feleslegesen, mert számíthattál rá. Ez most teljes egészében megszűnt. 

Kavarognak a gondolataid, nem tudod mihez kezd, ráadásul megszűnt a párod munkája és a gyerekeknek sincs suli. Vagy nyúzzák egymást és visítanak vagy halálosan unatkoznak. 

Az egész olyan, mintha egy tornádó csapott volna le rád.

Van ebből kiút?

A zűrzavar csak addig zűrzavar, amíg minden részecske mozgásban van.

L. Ron Hubbard

Tehát mi a teendő? 

Meg kell állítanod a tornádót. 

Hogyan?

Ki kell választanod egy stabil pontot. Legyen az BÁRMI. Lehet akár az is, hogy tudomásul veszed, hogy bizonytalan a helyzeted. Lehet az is, hogy nem nézel híradót ami csak stresszel. Vagy akár az, hogy olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy van árukészleted a boltban, amit el tudsz adni. Hiszen van mit eladnod. Vagy van egy olyan szolgáltatásod, amire szükségük van az embereknek, segíteni tudsz vele. Akár az, hogy hátraarcot csinálsz és teljesen másba kezdesz. Neked van valamid. Van egy stabil pontod. És a többi még mozgásban lévő pontot már hozzá tudod rendelni a Te stabil pontodhoz és a zűrzavar el kezd csendesedni, majd fokozatosan eltűnik.

 

El kell jutnod oda, hogy megoldást akarsz. 

Ezt, bizony sokszor megelőzi az, hogy nagy bajban vagy és azt gondolod, hogy innen már nincs lejebb. Van egy jó hírem!

Akkor már nincs mit veszíteni. Kezdj valami újba, csinálj valami mást.

Csak csinálj valamit, ne hagyd, hogy lenyomjanak!

 

storm, weather, thunderstorm

1 thought on “Törvényszerűségek”

  1. Pingback: Láthatóság - Weboldal kell nekem

Comments are closed.

Ez a weboldal sütiket használ, az oldal használatával tudomásul veszem ezt.
+36203831770